awlogotrans2

banner fit en actief

Avanti Wilskracht Fit & Actief

Wat is Fit & Actief?

Fit & actief is een unieke combinatie van beweging, voeding en fysiotherapie. Vanuit het Fit & Actief programma worden wekelijks diverse activiteiten georganiseerd zoals: Tai Chi, Smovey walking, Fitness- en Conditietraining, Ritmische C&S en valtrainingen. Naast het normale weekprogramma worden er ook diverse jaarlijkse activiteiten georganiseerd zoals: Diverse Workshops en de wandel driedaagse van Glanerbrug.

Fit & actief werkt nauw samen met de praktijkverpleegkundigen voor Diabetes, COPD/Astma en hart- en vaatziekten, Fysiotherapeuten en beweging & voedingsconsulenten. Zo ontstaat een sportprogramma voor u op maat. Fit & Actief Oost is een samenwerking van Fyon en Avanti Wilskracht. Fit & Actief Zuid is een samenwerking van Fysiotherapie en huisartsen gezondheidscentrum Wesselerbrink.

Voor wie is het?

Iedereen met lichamelijke klachten zoals, Obesitas, artrose, diabetes, COPD/Astma, hart- en vaatziekten en mensen die graag weer willen bewegen en een gezonde levensstijl willen opbouwen onder een deskundige begeleiding.

Wat doe je bij Fit & Actief?

Tijdens een vrijblijvende periode van twee weken neemt u deel aan het sport- en beweegprogramma en wordt uw gezondheid in kaart gebracht. Na de intake en een fittest begint u aan het Fit & Actief programma deze test wordt herhaald om uw voortgang te meten. U kunt op elk willekeurig moment in het jaar beginnen met het programma, het programma aanpassen naar uw eigen niveau en de trainingen in uw eigen tempo volgen.